top of page

Billedkunstner Maria Louise Nielsen

Galleri ManiFlech

Bare en mand, sådan set ...

ISBN: 978-87-7190-415-4 - pris kr. 249,95

Både stilistisk og indholdsmæssigt en interessant og nyskabende og lidt fræk roman. Vi oplever en mand midt i livet. Hidtil har han levet sit liv uden de store forandringer, og nu nærmer han sig noget, der minder om den klassiske midtvejskrise. Det går bare helt, helt anderledes! - I virkeligheden antændes et ubevidst oprør mod hans livs alt for trygge, ensformige og efterhånden trivielle rammer. Alt dette bliver smukt, følsomt og medrivende skildret med elegant sans for detaljer, for dufte, smagsindtryk, lyde og følelser, ja, kald det sansestærkt. Hovedpersonen lever i nuet, hvilket han åbenlyst aldrig har prøvet tidligere. Det betyder også, at læseren kommer til at indleve sig fuldstændig i fortællingen og bliver en del af den helt ind i de smukke og sårbare erotiske oplevelser og med sveden på panden i de dramatiske optrin. Det hele udspringer i virkeligheden af simple, og for os alle så velkendte menneskelige lyster, drifter og følelser; men får en verden til at vælte for en mand, der ikke anede, hvor sårbar han i virkeligheden er. Smukt omslag af kunstneren Maria Louise Nielsen, Galleri Maniflech.

Provokerende for nogen - fordi vi også oplever, hvordan den moderne mand i virkeligheden agerer i tidens kvindedominerede samfund -

En overraskende og fængende handling, der ligesom udvikler sig ud af næsten ingenting til at blive alt omfattende. I virkeligheden lidt frækt at skrive på dansk i 1. person ental og i nutid! Dette er helt, helt usædvanligt og vist næppe lykkedes for andre forfattere at gennemføre med succes så konsekvent som her? En virkelig nyskabende roman - og fuld af lune og humor tillige.

Lene Bilde Jensen, Benalmadena Pueblo, Andalusien

 

Jeg har nydt og nydt og nydt de sensuelle erotiske scener, for de er så ægte, så levende og så medrivende, at man næsten ønsker selv at være en af personerne! Sådan skal sådan noget skrives, tusind tak - og så er det næsten pinligt, hvordan vi kvinder reelt dominerer det moderne samfund, uha, uha!

Lisbeth Tilde B., Beta-læser af bogens manuscript

Det her kan bare ikke være rigtigt.  Uanset romanen er sindssygt velskrevet, fuld af humor og i et sprog, de fleste må misunde forfatteren, så kan jeg altså bare ikke acceptere den underliggende påstand i romanen, at vi kvinder styrer vore mænd, så vi får de mænd, vi selv skaber. Hvad er dog det for noget provokerende sludder?

Anne-Lise K., Albertslund

bottom of page