top of page
Italiensk vemod

ISBN 9 788771 458381

Forsideillustration udført af billedkunstner Maria Yedgarian Andersen

En samling af moderne digte og kortprosa, hvis ord er en passioneret hyldest til Rom, til Italien og til Kvinden. Man kan blive helt i tvivl, om det er kærligheden til Italien, kærligheden selv eller kærligheden til Kvinden, der så smukt og tankefuldt beskrives og leves ud; men mellem de blå bjerge og pinjetræernes duft opstår følelsen, at det ene ikke udelukker det andet. Det er lyrik, der tager sig tid, der lever sig ind i drømme, tro, håb og kærlighed med en mands inderste tvivl og længsel. Hvor går grænsen mellem det mulige og det umulige, det virkelige og det uvirkelige? Kan man? Skal man? Må man? Kan kærligheden overvinde alt? Og svaret må svæve i de susende pinjer ....

Ganske enkelt forfatterens til dato smukkeste digtsamling. En usædvanlig dejlig grafisk løsning tillige.

Yvonne Skyttegaard Hansen, Odense

Bilderna är stämningen i en lugn vemods blå och ändå med hopp intakt. Så bra at få höra läsa högt i stearinljusnes glöd - prova; rekommenderas!

Anders B. Larsson, Ystad

Così bella, così premurosa, in modo italiano - oh, andiamo hanno tradotto questo libro e di più!

Sergio Leinida, Roma

Astrid -  Når lyset skifter

ISBN 9 788771 455243

Omslag ved fotograf Daniel Tarkan Rasmussen

Det klassiske tema med had og kærlighed; men her på tværs af tid og rum i en ofte hektisk nutid. Handlingen udspiller sig internationalt - Rom, Tromsø, Slangerup, Chicago og mange flere steder; men altid skildret så autentisk, at man som læser føler, man er selv er der lige her og nu sammen med hovedpersonerne. Forfatteren lader hele handlingen foregå i flash-backs, så læseren for alvor oplever en tur i tidsmaskinen. Fascinerende skriveteknik, når den gennemføres så konsekvent som her. Mon ikke også forfatteren når at få provokeret visse feminister, som muligvis ikke lige fik tid til også at læse imellem linjerne?

 

Også den dybe erotik, de blide sexscener og livstruende dramatik gennemlever man som læser sammen med personerne - og så er romanen utrolig sansestærk.

 

Succesromanen er nu solgt i over 8.000 eksemplarer!

 

En meget stærk fortælling om relationer mellem mennesker. Skrivestilen er meget anderledes

end tidens trend - her har vi den moderne videreførsel af den unge Rifbjergs og af Leif Panduros

måde at skrive på. En super læseoplevelse - trods en del korrekturfejl, desværre! Lækker, lækker underholdning, simpelthen!

Anne Steenstrup Hansen, Aalborg, pensioneret bibliotekar

 

Hvad der giver fortællingen en fantastisk dynamik er især den intelligente brug af flash backs;

men tillige den frække brug af fremmed sprog, når man mindst venter det - fx i en lækker

sexscene. I virkeligheden utrolig flot gjort!

Henrik Staahl, Lund, Skåne

Hagla - Lyrik nr. 1/2015

ISBN 9 788793 092099

Med bidrag fra Marlene Madsen, Stig Colbjørn Nielsen, Lene List, Allan Davies Madsen, Safiya Ismaili, Poul Lynggaard DAmgaard, Bettina Düring, HAns-Jørgen Vestergaard, Jonas Reppel, Susanne Cromwell.

 

Stig Colbjørn Nielsens bidrag er en lille tankevækkende digtcyklus med fem digte, der her bringes til offentlighedens kendskab for første gang.

 

Sindets Stjerner - digte i tiden

ISBN 9 788771 457148

I denne digtsamling kommer man ud i mange af livets hjørner; men på en tankevækkende og nytænkende måde. Mange af digtene bliver stående stærkt i læserens erindring længe efter, at bogen er lukket. Ikke mange af tidens unge lyrikere formår dette så markant som Stig Colbjørn Nielsen. Digtsamlingen afspejler et meget originalt forfatterskab i lyrikkens verden.

 

Bogen er smukt illustreret med fotograf Daniel Tarkans sort/hvide fotografier.

 

bottom of page