Hov - vent et øjeblik!

ISBN 9-788799 244331

Lyrik og kortprosa fra 29 af Skandinaviens talentfulde og aktive lyrikere.

 

Forfatteren er i denne smukke og spændende antologi repræsenteret med digtet "Øjeblikkets Melodi", der fungerer som et solidt anker i en moderne Verden fyldt med engagerede og brændende unge lyrikere. 

 

Øjeblikkene

ISBN 9 788771 432039

Mange af digtene i denne samling beskriver eller forholder sig til relationerne os mennesker imellem i dagligdagen. Følelsernes Verden spiller en afgørende rolle, ligesom dynamikken mellem mand og kvinde selvfølgelig står centralt. Jeg tror på det gode i menneskene og i Verden, jeg vil det gode, og jeg forsøger efter bedste evne i en turbulent Verden af fristelser at finde og fange det gode. Succesraten er ikke altid overbevisende, og den spænding, der følger heraf, giver måske den dynamik, der får digte til at flyde i en lind kaotisk strøm?

M gasin XXXV - Februar 2014

ISBN 1603 2845

I dette nummer af tidsskriftet bidrager forfatteren med ikke mindre end 6 utroligt levende og engagerende digte - herunder det berømte "Kærlighedens Haiku", der i den grad er kmmet til at dane skole for moderne haiku på dansk.

 

Litteraturtidsskriftet Lasso - Norge

I dette tidsskrift har forfatteren over tid bl.a. bidraget med kritiske artikler omkring litteratur kontra anden kunst og med udvalgte digte.