Lidt om mig selv

Min uddanelsesbaggrund er ganske broget, faghistoriker fra Aarhus Universitet, lederuddannelse fra DFDS Seaways og enkeltfag fra CBS. Hertil kommer praktisk og selvlærd essesmed og den EU-certificerede lokomotivføreruddannelse i både Danmark og Sverige - og jeg fremfører faktisk "Øresundståg" de fleste aftener og mange nætter med tjek-ind/ud i Helsingør, så jeg er også super-pendler med 161 km hver vej.

 

Uddannelse i sig selv skaber ikke folk - og altså heller ikke mig, det er blot døråbnere til nye sider af Verden.

Jeg er årgang 1950, bor på Danmarks smukkeste ø, Agersø. Sådan helt privat er jeg far til 4, single, jeg sætter min hat som jeg vil, og så er det vist på plads? - Jeg elsker at smede, så derfor er jeg frivillig i Oplevelsescenter Nyvangs "Favrbjerg Smedje" og også i det kulturhistoriske projekt, "Reerslev Smedje.

Politisk er jeg aktiv konservativ, og jeg er valgt til Skt. Mikaels Kirkes Menighedsråd i Slangerup Sogn, og er i øvrigt kirkeværge. På facebook er jeg administrator & medadministrator for nogle ret store og "tunge" fora. Dansk Forfatterforening er jeg IKKE medlem af, de vil ikke have mig. Jeg står i Hjemmeværnet som reserve. Det jeg virkelig brænder for, er at skrive, at holde foredrag og give en god performance, starte den gode fortælling, og den kan du få del i. Tjek mig fx på foredragslisten.dk  

"Mennesker er ikke problemer, der skal løses; men mysterier, der skal udforskes."

Eugene H. Peterson

Fra Bibeloversættelsen "The Message"

HJV.jpg
Smeden i Favrbjerg 1 (2).jpg
Selfie 21MAR21 Kulhuse.jpg
Pastel Fl Christensen påskemotiv 2021.jp