Lidt om mig selv

Min uddanelsesbaggrund er ganske broget - hovedfag Historie ved Aarhus Universitet, lederuddannelse fra DFDS Seaways og enkeltfag fra CBS. Hertil kommer praktisk og selvlærd smed og den EU-certificerede lokomotivføreruddannelse i både Danmark og Sverige - og jeg fremfører faktisk "Øresundståg" de fleste aftener og mange nætter. Uddannelse i sig selv skaber ikke folk - og altså heller ikke mig, det er blot døråbnere til nye sider af Verden.

Jeg er årgang 1950, bor i Jordhøj ved Slangerup. Sådan helt privat er jeg far til 4, single, jeg sætter min hat som jeg vil, og så er det vist på plads? - Hjemme har jeg min egen gammeldags landsbysmedje, hvor jeg flittigt essesmeder i perioder - og også i Andelslandsbyen Nyvangs gamle Favrbjerg Smedje kan jeg sommetider findes ved esse & ambolt. Hjemmefra driver jeg også en mindre virksomhed med bl.a. eventdesign og professionelle studiearrangementer, et turistbureau og mit gamle hus fra før 1555 med tilhørende forvildede have med høns og katte etc. Politisk er jeg aktiv konservativ, og jeg er valgt til Skt. Mikaels Kirkes Menighedsråd i Slangerup Sogn - og er i øvrigt kirkeværge. På facebook er jeg administrator & medadministrator for nogle ret store og "tunge" fora. Dansk Forfatterforening er jeg IKKE medlem af, de vil ikke have mig!

Indrømmet - gamle biler står mit hjerte nær, sporvogne og jernbaner holder mine drengefantasier lyslevende. Ja, og så er min bil såmænd en Volvo V70 fra 2001 - en af de sidste "ægte svenskere" fra Torslanda. Lidt nørdet må man gerne være.

"Mennesker er ikke problemer, der skal løses; men mysterier, der skal udforskes."

Eugene H. Peterson

Fra Bibeloversættelsen "The Message"

Du kan følge mig her:

  • YouTube
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • Pinterest Social Icon

"Carpe Diem IvS" CVR: 40259759

© 2023 by Samanta Jonse. Proudly created with Wix.com

”Effugere non potes necessitates, potes vincere," Seneca
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now