top of page

Lidt om mig selv

Stig_&_En_MÃ¥ske_Roman.jpg

 

Min uddannelsesbaggrund er ganske broget, faghistoriker fra Aarhus Universitet, lederuddannelse fra DFDS Seaways og enkeltfag fra CBS. Hertil kommer praktisk og selvlært essesmed og den EU-certificerede lokomotivføreruddannelse i både Danmark og Sverige. Mit CV er bredt og spænder fra teknisk direktør i rederiverdenen over rejsebranchen og helt ud til at rejse med "skæg & blå briller" og den slags, man ikke taler så meget om. Jeg er faktisk stadig aktiv lokomotivfører!

 

Hverken uddannelse eller jobtitler skaber i sig selv folk - og altså heller ikke mig, det er blot døråbnere til nye sider af Verden.

Jeg er årgang 1950, bor på Danmarks smukkeste ø, Agersø og er i øvrigt kasserer i Beboerforeningen. Sådan helt privat er jeg far til 4, bor sammen med min Birgit, jeg sætter min hat som jeg vil, og så er det vist på plads? - Jeg elsker at smede, så derfor er jeg også i perioder frivillig i Oplevelsescenter Nyvangs "Favrbjerg Smedje" og også i det kulturhistoriske projekt, "Reerslev Smedje.

Politisk er jeg aktiv konservativ, og jeg har gennem en årrække været valgt til Skt. Mikaels Kirkes Menighedsråd i Slangerup Sogn & ansat som kirkeværge. Selvom jeg er trådt ud af Menighedsrådet, så optager kirkearbejde fortsat en af min tid, fordi jeg mener, det er vigtigt. På Facebook er jeg administrator & medadministrator for nogle ret store og "tunge" fora. Dansk Forfatterforening er jeg IKKE medlem af, de vil ikke have mig; måske fordi jeg selv vælger, hvilke forlag, mine bøger skal udgives på, og snobberiet stortrives i litterære kredse? i øvrigt står jeg i Hjemmeværnet som reserve, så er også det på plads.

 

Det jeg virkelig brænder for, er at skrive, at holde foredrag og give en god performance, starte den gode fortælling, og den kan du få del i. Tjek mig fx på foredragslisten.dk  

Selfie fra et tænksomt øjeblik!

"Mennesker er ikke problemer, der skal løses; men mysterier, der skal udforskes."

Eugene H. Peterson

Fra Bibeloversættelsen "The Message"

Selfie 21MAR21 Kulhuse.jpg
bottom of page