top of page
Øjeblikkenes Melodi

ISBN 9-788771 142075

Livets digte i ord og billeder, livsbekræftende lyrik fanget i tiden. Følelser, intuition og de menneskelige relationer fylder samlingen ud med overvejende lyse og glade digte.

 

Stilen er markant Stig Colbjørn Nielsens egen, en stil, der afviger fra tidens trend. Man kan være heldig at opleve forfatteren på scenen i "Copenhagen Poetry Club"; men når det sker, så er det altid med et eller andet nyt.

 

Også denne digtsamling egner sig fortrinligt til musikledsagelse - kan anbefales! 

 

All the Stars in my Mind

ISBN 9 788740 498967

Omslag ved fotograf Daniela Bartolucci

Kan bedst beskrives som "Copenhagen Poetry"

 

Denne lille digtsamling på engelsk viser blot forfatterens store, internationale potentiale. Som e-bog er den solgt i meget store antal i Polen og Sverige.

 

Mellemrum - Mellem Himmel og Jord

ISBN 9 788771 143485

Denne digtsamlings titel, "Mellemrum", skal tages særdeles bogstaveligt. Her er der tale om noget så sjældent som en samling digte, kortprosa, billeddigte og bønner baseret på et hverdagskristent livsgrundlag, en praktisk dagligdags kristen livsopfattelse.

 

Bogen er smukt illustreret.

 

Relationer - Fragmenterede fortællinger i digt

ISBN 9 788776 918910

Redaktør Hanne Holberg

Hvorfor skrive digte? - Simpelthen fordi vor moderne, fragmenterede Verden har brug for noget, der er det modsatte; nemlig defragmenteret og koncentreret nærvær til at gøde nye tanker med.

 

Dette er forfatterens første trykte digtsamling. Den er dybest set stærkt personlig; men på en og samme tid almen i en grad, man ellers sjældent ser i moderne lyrik i dag.

bottom of page