Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

August 5, 2020

November 23, 2018

January 7, 2018

September 23, 2015

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Skat fanger småfisk!

November 23, 2018

 

Jeg, forfatter, performer og - ifølge Skattestyrelsen og Handelsbanken - potentiel forbryder med speciale indenfor økonomisk kriminalitet!

 

Sær oplevelse, når næsten alle ens konti står med blinkende røde underskudstal?

 

Nå; Skattestyrelsen kan ikke matche de store bankers hvidvask og de internationale rigmænd, der med forfalskede aktieudbyttetransaktioner har drænet den danske statskasse for et ukendt antal mulliarder kroner. Så derfor går man nu efter at få et større antal "succeshistorier." Derfor har man kastet sig over rigtig mange af os, der forsøger at drive et lille bitte firma eller enkeltmandsvirksomheder.

 

Skattestyrelsen har derfor på grund af en lille bogføringsfejl forkastet min bogføring, mine momsregnskaber, mine momsafregninger og mine regnskaber tre år bagud med krav om straks at indbetale en halv million kroner. Så kan jeg "slippe for" at ende i retten. Skattestyrelsen nægter at modtage de ønskede dokumenter i elektronisk form - almindelige Microsoft Office-formater -og man har oplistet mine mailadresser som "spam", så de ikke kan modtage og kommunikere via mail med mig. Breve afsendt med Post Nord kommer "tilsyneladende" aldrig frem, breve leveret med GLS besvares ikke, så derfor påstår Skattestyrelsen nu, at jeg ikke "har reageret ved at indsende de ønskede dokumenter." Færdig, slut -ikke mere kommunikation, bare betal, og Skattestyrelsen står en kanonsucces til Skatteministeren.

 

Det er selvfølgelig ikke tilstrækkeligt pres på en i forvejen gældstynget forfatter, så der "informeres til relevante partnere," hvorefter "tilfældigvis" Handelsbanken pludselig påstår, jeg begår hvidvask af sorte penge, og at jeg straks skal dokumentere det modsatte - altså omvendt bevisførelse. Hvidvaskbeskyldningerne betyder så også, at flere af mine kreditkort pludselig er blevet spærret og kassekreditten lukket. Hvordan betaler man så lige sine regninger fx til december?

 

Ved I hvad, kære læsere, lige nu er jeg for alvor blevet til den ægte vare indenfor gruppen af "sure gamle mænd," for jeg har ikke råd til stjerneadvokater og internationale revisionsfirmaer til at hjælpe mig, så faktisk har jeg udsigt lige ned ad bjerget til personlig konkurs, tvangsauktion over mit vidunderlige gamle hus & smedje etc. Må jeg godt bede om lidt medvind på livets cykelstier?

   

Please reload

Du kan følge mig her:

  • YouTube
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Classic
  • Pinterest Social Icon

"Carpe Diem IvS" CVR: 40259759

© 2023 by Samanta Jonse. Proudly created with Wix.com

”Effugere non potes necessitates, potes vincere," Seneca
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now